Wilt u ook in 1 dag een nieuw spanplafond?

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Spanplafond

Het spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond gespannen wordt. Voor het spannen van een Plameco spanplafond wordt een uniek, gepatenteerd klemsysteem gebruikt dat rondom de muur of aan het bestaande plafond bevestigd wordt. In dit klemsysteem wordt van wand naar wand het spanplafond gespannen, dat gemaakt is van een sterke, elastische hoogwaardige kunststof dat speciaal voor uw situatie op maat wordt gemaakt. Het resultaat is een strak gespannen oppervlak onder het bestaande plafond, waardoor het bestaande plafond niet meer zichtbaar is. Dit is dus ideaal om vlekken of stucwerk met scheuren erin weg te werken. Als laatste wordt het plafond nog afgewerkt met lijsten. Hiermee bepaal je de sfeer die de ruimte moet uistralen. Zo zijn er klassieke lijsten of kunt u kiezen om een randloos plafond te nemen voor een strakke uitstraling. 

De hoge kwaliteit van een Plameco spanplafond maakt het de ideale oplossing voor in iedere ruimte, zowel binnen als buiten. Dit komt omdat Plameco spanplafonds naast warmte- en vochtbestendig, ook alg-, bacterie- en schimmelwerend zijn. Daarbovenop worden Plameco spanplafonds al binnen één dag gemonteerd, terwijl grote meubels gewoon kunnen blijven staan. Zo wordt de overlast beperkt tot een minimum en heeft u ’s avonds al een nieuw plafond in huis met een sfeer die precies bij u past. Of dit nu modern, klassiek, landelijk of strak is. 

Spanplafond woonkamer
Spanplafond met element
Spanplafond restaurant
Spanplafond woonkamer
Mooie inbouw spotjes plafond
Spanplafond hal
Spanplafond keuken
Spanplafond scholingsruimte
Spanplafond eetkamer
Spanplafond badkamer modern
Spanplafond badkamer sfeervol
Spanplafond met rond element
Spanplafond lijst afwerking
Spanplafond element klassiek
Spanplafond details
Spanplafond badkamer element
Spanplafond restaurant verlaagd
Spanplafond hal modern
Spanplafond zwembad
Spanplafond kinderkamer element
Spanplafond woonkamer licht
Spanplafond LED verlichting

Verschillende soorten spanplafond

Spanplafonds van Plameco zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kunnen geheel naar wens ontworpen en aangepast worden. Wij werken namelijk met verschillende materialen, waardoor aan iedere plafondwens voldaan kan worden. Zo zijn er onder andere matte spanplafonds, hoogglans spanplafonds, lichtdoorlatende spanplafonds, gladde spanplafonds en spanplafonds van geweven materialen met verschillende topcoatings.

Naast de verschillende plafondtypes kunt u uw Plameco spanplafond verder optimaliseren aan de hand van het grote aanbod aan kleuren, motieven, bedrukkingen, vormen, sierlijsten, verlichting en de optie om uw spanplafond met foto’s te laten bedrukken. Deze eigenschappen maakt het dat er met Plameco spanplafonds oneindig veel keuzemogelijkheden zijn. U kunt het dus zo gek niet bedenken, wij realiseren uw droomplafond. Aangezien alle opties overweldigend kunnen zijn, helpen onze adviseurs u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze en komen zij vrijblijvend bij u langs voor advies. Het enige dat ze graag ontvangen is een vers kopje koffie. Laat u hier eenvoudig terugbellen of vul ons contactformulier in.

Spanplafonds, plafondverlaging, optimale verlichting en een betere akoestiek

Een spanplafond wordt onder het bestaande plafond gemonteerd, waardoor een kleine ruimte tussen het oude en het nieuwe plafond ontstaat. Deze ruimte kan op verschillende manieren optimaal benut worden. Zo biedt het de mogelijkheid om op iedere willekeurige plaats in het plafond de gewenste verlichting te plaatsen, aangezien kabels eenvoudig weggewerkt kunnen worden. Bovendien kunt u hierdoor kiezen voor een lichtdoorlatend plafond, waarachter verlichting geplaatst kan worden voor een bijzonder effect of om bijvoorbeeld natuurlijk licht na te bootsen.

Daarnaast biedt de kleine ruimte tussen het oude en het nieuwe plafond tevens de mogelijkheid om andere apparatuur achter, in of voor het spanplafond te verwerken, zoals plafondelementen, geluidsboxen, ventilators, afzuigkappen, kachelpijpen en airconditioners. Maar ook isolatiemateriaal om uw huis beter te isoleren of om uw akoestiek in huis te verbeteren (zie ook ons akoestisch plafond). Heeft u een zeer hoge ruimte en wilt u deze graag opdelen door uw plafond te verlagen, dan kunnen Plameco spanplafonds ook eenvoudig gebruikt worden voor een plafondverlaging. Iedere gewenste verlaging van het plafond is daarbij mogelijk.

Voordelen Plameco spanplafonds

Ons unieke, gepatenteerde klemsysteem en hoge kwaliteit spanplafond staan al 35 jaar garant voor blijvend strakke plafonds die geheel naar wens aanpasbaar zijn. Daarnaast is een Plameco spanplafond:

  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Al in één dag geplaatst, terwijl grote meubels kunnen blijven staan
  • Geschikt voor iedere ruimte, zowel binnen als buiten
  • Met foto’s te bedrukken
  • Perfect om de akoestiek te verbeteren
  • Brandveilig
  • Ideaal om verlichting te kunnen optimaliseren


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"