PLAMECO spanplafonds Ridderkerk omgeving Barendrecht

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.
2984 AB Ridderkerk   |   Gieterijstraat 84 (Havenstraat-zijde)

  |   0180-396100   |   piet@plamecoridderkerk.nl 0180-396100

KIJKDAGEN 22+23 FEBRUARI

U wilt een nieuw plafond, maar u ziet op tegen alle rompslomp? Dan hebben wij, PLAMECO-Team Ridderkerk, de ideale oplossing voor u. 

Onze monteurs, Marrie, Johan en Tony  monteren een Plameco plafond direct onder het bestaande plafond, over het algemeen in slechts één dag. Klassiek, modern of fantasierijk, de keuzes zijn aan u.

Om ideeën op te doen over de mogelijkheden, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Gieterijstraat 84 (Havenstraat-zijde) te Ridderkerk (nabij Gamma en Dirk van den Broek).

Onze volgende plafondshow is op:

vrijdag 22 en zaterdag 23 februari van 10:00-16:00

Elk Plameco plafond wordt individueel en op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Bij het maken van de keuzes adviseren wij u natuurlijk graag.

 

Wij verheugen ons op uw bezoek.

Piet Bijl en Ad Jonkers

PLAMECO-RIDDERKERK

Gieterijstraat 84 (Havenstraat-zijde)

Ridderkerk

06-20201306

                              


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"