Woonkamerplafond in één dag!

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Woonkamerplafond van Plameco

Een woonkamerplafond van Plameco is de ideale oplossing voor iedere woonkamer. De woonkamer is misschien wel de belangrijkste kamer van uw woning. Het is dé ruimte om te leven, eten, werken, ontspannen en ook de ruimte waar u uw gasten ontvangt. In de woonkamer is de smaak van de bewoners dan ook duidelijk te herkennen. 


Uitstraling woonkamer

Wellicht wordt er niet snel aan gedacht, maar uw woonkamerplafond speelt een grote rol bij de uitstraling van uw interieur en het verwezenlijken van de gewenste sfeer. Uw woonkamerplafond draagt daarom direct bij aan de beleving van de ruimte, zowel voor u als voor uw gasten.

Plafondverlichting en sfeer woonkamer

Bij Plameco bieden wij gelukkig eindeloos veel opties voor een woonkamerplafond, zodat u altijd uw gewenste sfeer in huis kunt realiseren. Zo zijn er verschillende type plafonds in allerlei kleuren en motieven en is er een uitgebreid aanbod aan plafondverlichting om aan al uw verlichtingswensen te voldoen. Een groot voordeel van een woonkamerplafond van Plameco is dat onze monteurs uw nieuwe plafond al binnen één dag bij u in huis plaatsen, terwijl uw grote meubels gewoon kunnen blijven staan. Zo heeft u ’s avonds al een nieuw woonkamerplafond, zonder dat u dagenlang in de rommel zit. En dat is wel zo fijn! Helemaal in een ruimte die zoveel gebruikt wordt als de woonkamer.

Akoestiek woonkamer

Een andere mogelijkheid die Plameco spanplafonds bieden, is het verbeteren van de akoestiek in huis, wat vaak erg gewenst is in de woonkamer. Dit komt omdat de woonkamer meestal de grootste ruimte is in huis en daarnaast ook nog eens voorzien is van veel harde oppervlakken, zoals die van meubels, muren en het plafond. Grote (holle) ruimtes met harde oppervlakken veroorzaken echo en galm in huis, wat enorm storend kan zijn. Met name wanneer u bezoek heeft, er een feestje is of wanneer er spelende kinderen in huis zijn. Daarnaast beïnvloedt het ook nog eens de kwaliteit van uw geluidsapparatuur. Erg jammer van die dure geluidsinstallatie in de woonkamer! Gelukkig bieden Plameco plafonds ook hier de perfecte oplossing voor, namelijk het akoestisch plafond. Zo zorgt uw nieuwe woonkamerplafond voor rust en creëert u tevens een sfeer in de woonkamer waarin u zich thuis voelt.

Voordelen van een woonkamerplafond van Plameco

  • Verlichting geheel naar wens aanpasbaar
  • Gordijnrails kan weggewerkt worden
  • Grote meubels kunnen blijven staan
  • Een Plameco plafond zorgt voor een optimale akoestiek
  • Eindeloos veel creatieve mogelijkheden
  • Een nieuw woonkamerplafond heeft u al in één dag!


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"