F.A.Q. – Veelgestelde vragen

plameco spanplafonds, plameco spanndecken

F.A.Q. – Veelgestelde vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen. 

Als u meer wilt weten over spanplafonds kunt u eenvoudig, ons contactformulier invullen, waar u een vraag kunt stellen of u terug kunt laten bellen. Een Plameco plafondspecialist zal u dan zo snel mogelijk te woord staan om u uitgebreid te informeren en uw vragen te beantwoorden. Wilt u echter direct meer weten over spanplafonds, kijkt u dan hier

Dit kunt u eenvoudig doen door de postcode-zoekfunctie te gebruiken op onze website. Deze is te vinden op de homepage en bij verkooppunten. Hier vult u uw postcode in, waarna u direct naar uw dichtstbijzijnde dealer geleid wordt.

Op dit moment telt Plameco ruim 180 vakbedrijven, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

Naast dat onze spanplafonds een lange levensduur hebben, zijn ze tevens volledig herbruikbaar en recyclebaar. Dit maakt een Plameco spanplafond tot een duurzame keuze.

Ons motto is ‘een blijvend strak plafond in slechts één dag!’. Het PLAMECO-plafondmateriaal is het resultaat van jarenlange research en ervaring. Het biedt in combinatie met de interne kwaliteitscontroles de garantie voor een hoogwaardig en probleemloos product. De ervaring leert ons dat het plafondmateriaal vele jaren mooi blijft, zoals op de eerste dag. Dat wordt bevestigd door duizenden klanten die al meer dan 30 jaar van een PLAMECO-plafond genieten.

Onze spanplafonds zijn gemaakt van een elastische, hoogwaardige kunststof die is voorzien van verschillende coatings. De afgelopen 35 jaar hebben wij de samenstelling van onze plafonds flink doorontwikkeld, waardoor wij met onze spanplafonds een lange levensduur en behoud van kwaliteit kunnen garanderen.

Plameco spanplafonds voldoen aan de Europese brandveiligheidsclassificatie (EN13501-1) ‘B-s2, d0’ en mogen daarom zelfs in openbare ruimtes worden ingebouwd.

Plameco Spanplafonds zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt omdat Plameco spanplafonds antistatisch, vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn. Hierdoor heeft u erg weinig omkijk naar uw plafond. Komt er toch vuil op, zoals vetspetters van het koken, dan veegt u dit er eenvoudig met een vochtige doek (en een druppel schoonmaakmiddel) vanaf. Wordt het plafond nog niet schoon? neem dan even contact op met uw lokale Plameco dealer.

Dat is zeker mogelijk! Met het zogenaamde ‘fotoplafond’ kunt u eenvoudig foto’s op uw plafond laten drukken. Het assortiment biedt een ruime keuze aan foto’s van bijvoorbeeld stranden, skylines en natuurlijke omgevingen. Maar u kunt ook gewoon een eigen foto of design gebruiken om precies de gewenste sfeer in huis te creëren. Aangezien Plameco plafonds voor een muur gespannen kunnen worden, is het bijvoorbeeld mogelijk om een fantastisch uitzicht op uw muur realiseren.

Dat kan zeker. Dit is vooral een leuke optie wanneer u voor een fotoplafond gaat. Zo kunt u eenvoudig een uitzicht op een indrukwekkende skyline van bijvoorbeeld een stad of een mooi Bounty-eiland in uw kamer realiseren. Maar u kunt zo ook gewoon iedere willekeurige (zelf gemaakte) design of afbeelding op uw muur laten bedrukken.

Jazeker! Spanplafonds van Plameco zijn vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in iedere ruimte; dus ook buiten!

Absoluut. Daarnaast zijn ze ook kleurvast, alg- en bacteriewerend én warmtebestendig. Hierdoor zijn Plameco spanplafonds tevens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sauna’s, stoombaden, zwembaden en zelfs voor buiten. Lees hier meer over de bestendigheid tegen vocht en schimmel van Plameco spanplafonds.

De akoestiek in huis verbeteren kan inderdaad eenvoudig met spanplafonds van Plameco. Met het akoestisch plafond, dat is voorzien van geluidsabsorberend materiaal, verbetert u al in één dag de akoestiek in iedere gewenste ruimte. Het akoestische plafond van Plameco zorgt er voor dat het geluid niet wordt weerkaatst, maar wordt geabsorbeerd, waardoor het zal bijdragen aan een perfecte akoestiek in huis.

Plameco spanplafond prijzen zijn afhankelijk van de ruimte en uw wensen. Om iedere klant in zijn of haar plafondwensen te voorzien en het ideale plafond voor iedereen te kunnen realiseren, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Zo is er een uiteenlopende keuze uit soorten spanplafonds, kleuren en plafondlijsten en is de verlichting naar uw wens aanpasbaar.

De prijs hangt dus sterk af van uw wensen, maar wordt ook beïnvloed door de ruimte. Omdat er zoveel aandachtspunten zijn waar de plafondspecialisten rekening mee houden, is het noodzakelijk eerst uw wensen te horen en de ruimte te zien voordat een prijsberekening gemaakt kan worden. Door de grote variëteit in ruimtes en wensen is het dus ook niet mogelijk om standaard spanplafond m2 prijs vast te stellen. Meer informatie over spanplafond prijzen vindt u hier. Benieuwd wat een Plameco spanplafond bij u kost? Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken voor een prijsopgave.