Kijkdagen Amersfoort 19, 20 & 21 April

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

“Kijkdagen” donderdag 19, vrijdag 20 & zaterdag 21 april 2018 In onze showroom bij Martinique Badkamers.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om in de showroom in Amersfoort een kijkje te komen nemen naar de laatste trends op het gebied van plafonds, verlichting en sierlijsten. Zoals u ongetwijfeld weet is dat led verlichting een energiezuinige vervanger voor halogeenlampen en ze gaan ook net zo lang mee als uw plafond.

Mocht u denken dat dit te wit van kleur of niet goed te dimmen is, dan heb ik nieuws voor u. De kleur is heel mooi warm wit (2700 Kelvin) en is exact gelijk aan de kleur van halogeen of gloeilampen. En dimmen? Omdat wij werken met speciale LED drivers kunnen die tot nul dimmen.


Plafonds moeten wit zijn.......toch? Daar brengen wij verandering in. Met onze nieuwe Solid-Colors hebben wij 55 extra kleuren die allesbehalve standaard zijn maar bij ons standaard te leveren. Als accent in een speciale vorm of als deel van uw ruimte. Kom kijken en wij zullen u verrassen. Onze showroom is voorzien van diverse ruimtes. Elk een eigen stijl en met een uniek Plameco Plafond. Kom zelf kijken en laat u overtuigen door de prachtige verlichting, de strakke plafonds en de heerlijke koffie. 

U bent van harte welkom!

Wij zijn deze dagen geopend op donderdag, vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 17.00

Ons adres is:

Martinique Badkamers

Ariane 16, 3824 MB Amersfoort

 


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"